You are currently viewing Urban Titu se pregătește la intensitate maximă pentru „dubla” cu Metropolitan Ișalnița din barajul de promovare pentru Liga 3

Urban Titu se pregătește la intensitate maximă pentru „dubla” cu Metropolitan Ișalnița din barajul de promovare pentru Liga 3

Urban Titu se pregătește la intensitate maximă pentru „dubla” cu Metropolitan Ișalnița, programată în barajul de promovare pentru Liga a 3-a. După ce a reușit eventul pe plan județean, formația din Titu țintește promovarea în eșalonul al treilea.

Duelul cu campioana județului Dolj se anunță unul dificil pentru Urban Titu. Primul manșă dintre cele două formații dintre va avea loc duminică, 16 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul din Hagioaica. Pe teren propriu, dâmbovițenii iau în calcul doar victoria împotriva oltenilor.

„Nu mă așteptam să câștigăm eventul, însă după cum arăta și rezultatele am meritat pe deplin să câștigăm cele două trofee județene, mai ales că s-a muncit foarte mult. Partida cu Ișalnița va fi foarte dificilă, de care pe care. Sper să vină foarte multă lume să ne susțină. Nu avem cum să spunem ca suntem favoriți în baraj, formația din Ișalnița este o echipă foarte bună. Nu ne gândim ce vom face dacă vom promova. Avem un baraj foarte dificil și gândul ne stă numai acolo. Dacă vom promova, în primul rând ne trebuie trei juniori de valoare”, a transmis Costin Mirescu, președintele lui Urban Titu.

M.I.