You are currently viewing Andrei Bănuță cântă despre un ,,Altfel de amor”

Andrei Bănuță cântă despre un ,,Altfel de amor”

O iubire mare, da’ parcă prea greu de dus…

Despre o astfel de iubire cântă Andrei Bănuță în noul lui single. După ce a cucerit inimile ascultătorilor cu o declarație de dragoste transpusă în versurile piesei ,,Inima mea e locul tău”, Andrei își pune semnătura inconfundabilă pe ,,Altfel de amor”, vibe-ul flirty al acesteia fiind perfect pentru zilele fierbinți de vară. Având ca subiect o poveste de dragoste profundă, care transcende orice barieră – fie ea impusă chiar de persoana iubită, ,,Altfel de amor” poate fi considerată o invitație ce permite întoarcerea la nesfârșit la cel ce cândva părea să fie suflet pereche. 

Piesa a fost scrisă de Andrei Bănuță și produsă de Costel Dominteanu (DOMINO), cei doi colaborând în trecut la realizarea hitului ,,Afară plouă”. Regizorul clipului, Quba, a transmis starea piesei prin cadre cinematice, desprinse parcă dintr-un film american.

,,Știți deja că pentru mine, fiecare piesă, dar și lansarea ei reprezintă ceva extrem de special. Sunt extrem de fericit că, de astăzi, <<Altfel de amor>> va putea face parte din coloana sonoră a relațiilor fiecăruia dintre voi.”, ne spune Andrei Bănuță.

Andrei Bănuță este unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației sale, fiecare cântec lansat consolidându-i locul în topul preferințelor ascultătorilor. Deși acesta și-a descoperit dragostea pentru muzică încă din copilărie, participarea deopotrivă la cursuri de canto și concursuri, precum și experiențele prin care a trecut și colaborarea cu Mattman Music, au contribuit la conturarea personalității sale muzicale, transpusă în creațiile lui prin elemente R&B și soul, îmbinate cu accente pop. Un artist al contrastelor, nu se sfiește să alterneze versurile profunde și pline de semnificație pe care le compune cu melodiile vibrante și vesele, 
 

video
play-rounded-fill

În 2023, colaborarea sa de succes cu Andra pentru piesa „Nu m-am gândit la despărțire” a stat timp de 19 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând chiar pe locul #1. Ultima sa colaborare alături de DOMINO pentru „Afară plouă” a fost prezentă timp de 12 săptămâni în Top 10 cele mai ascultate piese la radio, atingând poziția #5. Pe lângă cariera muzicală, Andrei este protagonist în serialul „Groapa”, demonstrându-și versatilitatea și talentul în domeniul artistic.