You are currently viewing Dâmbovițeanca Simona Ionescu, campioană națională la lupte pe plajă. Cea mai bună la categoria 60 de kilograme

Dâmbovițeanca Simona Ionescu, campioană națională la lupte pe plajă. Cea mai bună la categoria 60 de kilograme

În perioada 13-16 iunie, stațiunea Costinești a găzduit Campionatul Național de Plajă, destinat sportivilor din categoriile U17, U20 și Seniori. Evenimentul a reunit cei mai buni luptători din țară, oferind o competiție intensă și plină de adrenalină.

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a fost reprezentat la nivel de seniori de către Simona Ionescu (antrenor Georgiana Filip), care a concurat la categoria de greutate 60 kg. Această competiție s-a dovedit a fi deosebit de provocatoare, având în vedere că la acest stil de luptă sunt doar patru categorii de greutate, ceea ce a însemnat că sportivii din toate cele zece categorii de pe saltea au concurat împreună.

Simona Ionescu a demonstrat o formă excelentă, reușind un parcurs spectaculos pe durata competiției. În cele cinci meciuri disputate, Simona a obținut maximum de puncte, cedând doar două puncte pe parcursul întregului campionat. Această performanță impresionantă i-a adus titlul de campioană, cucerind locul 1 și aducând o mare bucurie clubului nostru.

Publicul prezent la Costinești a fost martorul unor lupte spectaculoase, iar competiția a fost un adevărat festival al sportului, demonstrând încă o dată talentul și dedicarea sportivilor român.

M.I.