You are currently viewing Bărbat din Vișina, cercetat pentru agresiune sexuală și violență în familie, arestat preventiv pentru 30 de zile!

Bărbat din Vișina, cercetat pentru agresiune sexuală și violență în familie, arestat preventiv pentru 30 de zile!

La data de 21 iunie a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, un bărbat de 34 de ani, din Vișina, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acesta, la data de 20 iunie, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și violență în familie.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, la data de 2 iunie 2023, și-ar fi agresat fizic fiica, în vârstă de 13 ani (la acel moment) și ar fi agresat-o sexual.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ DÂMBOVIȚA