You are currently viewing Dosare penale pentru șoferi depistați conducând cu alcoolemie ridicată, la Puțu cu Salcia, Pucioasa și Târgoviște

Dosare penale pentru șoferi depistați conducând cu alcoolemie ridicată, la Puțu cu Salcia, Pucioasa și Târgoviște

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 19:12, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au surprins un tânăr, de 25 de ani, din comuna Mătăsaru, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 401 A, pe raza localității Puțu cu Salcia, deși ar fi avut dreptul de conducere suspendat.

Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în jurul orei 19:30, respectiv 20:50, pe raza orașului Pucioasa și pe strada Calea Câmpulung din Târgoviște, polițiștii au surprins doi bărbați de 49 și 58 de ani, din Pucioasa și Târgoviște, în timp ce ar fi condus autoturismele, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, aceștia prezentând alcoolemii cu valori de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat și 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

IPJ DÂMBOVIȚA