You are currently viewing Un sportiv de la CS Târgoviște va reprezenta România la cea mai puternică întrecere de karate WKF. Acesta va concura la juniori

Un sportiv de la CS Târgoviște va reprezenta România la cea mai puternică întrecere de karate WKF. Acesta va concura la juniori

Un sportiv de la CS Târgoviște va reprezenta România, la sfârșitul lunii iunie, la cea mai puternică întrecere de karate WKF, destinată cadeților U14, juniorilor și U21. La Porec, în Croația, în perioada 27-30 iunie, Alexandru Vede va concura la Karate 1 Youth League, o competiție de anvergură.

Sportivul antrenat de Ionuț Munteanu va fi prezent la startul concursului de juniori, destinat categoriei +76 kg. La această categorie au fost înscriși 96 de karateka, ce vor reprezenta 35 de țări. Alexandru vizează la competiția din Croația atingerea unui rezultat cât mai bun.

Sportivul dâmbovițean a ajuns la Porec încă de marți, când a făcut deplasarea alaturi de lotul României. La competiție vor lua parte aproximativ 4000 de sportivi din 74 de țări.

M.I.