You are currently viewing Chindia Târgoviște s-a reunit pentru noul sezon al Ligii a 2-a. Noul antrenor va fi anunțat săptămâna viitoare

Chindia Târgoviște s-a reunit pentru noul sezon al Ligii a 2-a. Noul antrenor va fi anunțat săptămâna viitoare

Chindia Târgoviște a reluat, astăzi, antrenamentele pentru noul sezon al Ligii a 2-a. Reunirea lotului a avut loc pe stadionul „Eugen Popescu”. La prima ședință de pregătire, din această vară, au luat parte mai mulți jucători din academie și jucătorii aflați sub contract cu clubul dâmbovițean.

Potrivit oficialilor roș-albaștri urmează discuții cu mai mulți fotbaliști pentru achiziționarea lor. Totodată, clubul târgoviștean a transmis că va anunța săptămâna viitoare componența noului staff tehnic.

„Ne reunim pentru noul sezon  2024-2025. Suntem pregătiți să vă anunțăm ca staff-ul tehnic și administrativ este complet, iar lista de jucători conține multe nume noi, cu surprize plăcute pentru toți târgoviștenii și dâmbovițenii. Mai multe noutăți si informații vă vom transmite la începutul săptămânii viitoare”, a transmis Chindia Târgoviște într-un comunicat de presă înainte de reunirea lotului.

M.I.