You are currently viewing O fată de 17 ani și iubitul ei de 24 de ani, din județul Dâmbovița, găsiți decedați într-o cameră de hotel din Capitală

O fată de 17 ani și iubitul ei de 24 de ani, din județul Dâmbovița, găsiți decedați într-o cameră de hotel din Capitală

Tragedie descoperită de personalul unui hotel din Capitală. O tânără de 17 ani şi un bărbat de 24 de ani, din județul Dâmbovița, au fost găsiţi morţi într-una dintre camere. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi ucis-o pe fată, cu mai multe lovituri de cuțit, iar apoi s-a sinucis.

„La data de 25 iunie 2024, Poliţia Capitalei- Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unităţi hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-unul dintre spaţiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune. La adresă s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menţionat”, a anunţat, astăzi, Poliţia Capitalei.

Potrivit Gândul, tânărul nu avea cuțitul la el atunci când a ajuns la București, ci l-a cumpărat de la un magazin din Capitală. Cei doi au petrecut seara împreună, iar dimineața acesta a omorât-o pe fata de 17 ani, după care s-a sinucis. Prima ipoteză mediatizată, confirmată și de mama fetei, ar fi faptul că tânără ar fi vrut să-l părăsească pe bărbat pentru un altul, astfel că gelozia ar fi fost mobilul crimei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupurile neînsufleţite au fost transportate la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

AUTOR: F.S.