You are currently viewing Marian Vătavu va deveni noul antrenor al Chindiei Târgoviște! Nicu Croitoru va prelua funcția de director tehnic

Marian Vătavu va deveni noul antrenor al Chindiei Târgoviște! Nicu Croitoru va prelua funcția de director tehnic

Chindia Târgoviște se află foarte aproape de a numi noua conducere tehnică. Cel mai probabil, formația dâmbovițeană va fi antrenată în noul sezon de Marian Vătavu, cel care a promovat cu Urban Titu în Liga 3. Totodată, director tehnic al formației târgoviștene va trece Nicu Croitoru.

Cei doi au condus joi primul antrenament al Chindiei Târgoviște. La începutul săptămânii viitoare, Marian Vătavu și Nicu Croitoru vor fi prezentați de gruparea dâmbovițeană, care va face și o conferință de presă în acest sens.

„Urmează discuții cu mai mulți fotbaliști pe care îi dorim la echipa noastră, pe care îi vom anunța când se vor parafa contractele în mod oficial. Vom prezenta și staff-ul tehnic săptămâna ce urmează”, a transmis într-un comunicat formația dâmbovițeană.

Totodată, noul președinte al Chindiei va deveni Marcel Ghergu, cel care îl va substitui pe Gabriel Boriga la conducerea administrativă.

M.I.