You are currently viewing Chindia Târgoviște încearcă în aceste zile să transfere mai mulți jucători pentru întărirea lotului! Oficialii clubului negociază cu șase care au mai jucat pe „Eugen Popescu”

Chindia Târgoviște încearcă în aceste zile să transfere mai mulți jucători pentru întărirea lotului! Oficialii clubului negociază cu șase care au mai jucat pe „Eugen Popescu”

Chindia Târgoviște încearcă în aceste zile să transfere mai mulți jucători pentru întărirea și completarea lotului pentru noul sezon competițional. Joi, 27 iunie, divizionara B s-a reunit, iar la primul antrenament, sub comanda lui Marian Vătavu, s-au prezentat mai mulți juniori de perspectivă din cadrul clubului.

Oficialii clubului târgoviștean negociază cu mai mulți jucători dâmbovițeni pentru a-i convinge să revină lângă Turnul Chindiei. Fotbaliștii cu care se discută intens pentru ca în noul campionat să îmbrace tricoul roș-albaștru sunt Daniel Florea (FC Voluntari), Mădălin Martac (ACSM Poli Iași), Georgian Honciu (Metaloglobus București), Denis Ispas (Concordia Chiajna) și Cosmin Atanase (Unirea Slobozia). Până acum niciunul dintre acești jucători nu și-a dat acceptul de a evolua în noul sezon pentru gruparea târgovișteană.

„Urmează discuții cu mai mulți fotbaliști pe care îi dorim la echipa noastră, pe care îi vom anunța când se vor parafa contractele în mod oficial”, se arată într-o informare a clubului târgoviștean, după reunirea lotului din această săptămână.

M.I.