You are currently viewing Vezi ce concurenți s-au calificat, în urma preselecțiilor la cea de-a 57-a ediție a Festivalului „Crizantema de Aur”

Vezi ce concurenți s-au calificat, în urma preselecțiilor la cea de-a 57-a ediție a Festivalului „Crizantema de Aur”

În perioada 15 mai – 28 iunie 2024, s-a desfășurat campania de preselecții, regionale și online, pentru Concursul de Interpretare al Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ediția a 57-a, 2024. În urma acestora au fost promovați pentru etapa finală următorii concurenți (în ordine alfabetică):

Concurenții promovați în etapa finală a Concursului de Interpretare trebuie să respecte Regulamentul oficial al festivalului, disponibil pe site-ul www.crizantemaaur.ro și pe site-ul www.cetatearomantei.ro, care prevede că repertoriul de concurs trebuie să conțină două romanțe, o romanță veche din repertoriul de patrimoniu al genului și o romanță dintre cele lansate în cadrul concursului de creație al Festivalului „Crizantema de Aur”. Concurenții pot solicita, pe cale electronică, prin e-mail, la adresa cetatearomantei@gmail.com, partituri ale romanțelor premiate la concursul de creație din perioada 2016-2023.

Concurenții secțiunii Interpretare trebuie să comunice repertoriul de concurs până la data de 31 iulie 2024, prin e-mail la adresa cetatearomantei@gmail.com.

Persoana de contact – Alina Mavrodin Vasiliu, director artistic al Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, Târgoviște, 2024.

AUTOR: F.S