You are currently viewing O discuție deschisă cu NOUA UNSPE în ,,BANII”

O discuție deschisă cu NOUA UNSPE în ,,BANII”

Mă bate gândul să-mi iau liber din nou…

Banii vorbesc, rănesc, dar nu mint…NOUA UNSPE vă invită la o discuție deschisă alături de noua sa piesă – ,,BANII”. Sincer și direct, așa cum ne-a obișnuit, artistul explorează complexitatea relației noastre cu banii, dezvăluind atât laturile pozitive, cât și cele negative. 

NOUA UNSPE își continuă demersul artistic printr-o abordare introspectivă și autentică, punând sub lupă modul în care banii influențează deciziile noastre, relațiile și percepțiile asupra vieții. Cu versuri profunde și un ritm captivant, ,,BANII” reușește să capteze atenția și să provoace ascultătorii să reflecteze asupra propriei lor relații cu banii și de ce nu, să ia o pauză. 

Piesa a fost scrisă de NOUA UNSPE și produsă de Ștefan Ioniță, Mario Morar și NOUA UNSPE.

video
play-rounded-fill

NOUA UNSPE este un artist și producător român care și-a făcut rapid un renume în industria muzicală datorită stilului său original. Acesta a studiat muzica clasică, vioară și pian, timp de nouă ani la o școală de muzică din orașul său natal, fapt ce a influențat, fără îndoială, stilul său muzical divers ce încorporează elemente de Hip-Hop, Pop și ambiențe sonice experimentale. Cu un amestec unic de fundaluri muzicale și un talent pentru producerea de piese de succes, NOUA UNSPE a produs o serie de piese extrem de apreciate, printre care “Miami Bici” cu KILLA FONIC, „Haolo”, cu KILLA FONIC și NANE & “Stai” cu KILLA FONIC și NANE. NOUA UNSPE a colaborat, de asemenea, cu o varietate de artiști, printre care ALINA EREMIA, INNA, AMULY, NANE, AZTECA, RAVA & mulți alții. În 2023, artistul a lansat și primul său album intitulat ,,NOUA UNSPE”. În 2024, piesa sa, ,,Zodiac”, o colaborare cu RAVA și Bittner, a făcut senzație în tot mediul online, ajungând pe locul #1 în topurile Spotify, iar ultimele sale lansări ,,SPUNE-MI” și ,,REGINA” au făcut, de asemenea, senzație în mediul online.