You are currently viewing Platformă de diagnosticare on-line la Spitalul Colentina exclusiv tratării pacienţilor cu COVid-19

Platformă de diagnosticare on-line la Spitalul Colentina exclusiv tratării pacienţilor cu COVid-19

  • Post category:ACTUAL

  Spitalul Clinic Colentina informează:

„Începând cu data de 16 martie 2020, Spitalul Clinic Colentina se transformă în Centru pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus. Astfel, începând cu această dată, sunt oprite toate internările. În dorinţa de a fi mereu alături de pacienţii noştri, Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum şi Lite Microsystems, vă pune la dispoziţie un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanţă, prin intermediul căruia medicii noştri vă pot oferi recomandări medicale“.

„Veţi primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noştri. Înainte de a vă prezenta la un Spital, vă invităm să solicitaţi această evaluare online, care este gratuită“. Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dumneavoastră“.

Persoanele care au nevoie pot adresa întrebări medicale, pot transmite detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă şi pot încărca documente medicale.