You are currently viewing PNL Dâmbovița: este momentul responsabilității noastre, a tuturor

PNL Dâmbovița: este momentul responsabilității noastre, a tuturor

Dragi dâmbovițeni, începând de ieri a fost instituită starea de urgență pentru o perioadă de 30 de zile. Ne confruntăm cu o situație dificilă, neîntâlnită începând din perioada postbelică până în prezent. Ne confruntăm cu provocarea “Coronavirus”.

Este o provocare care nu are nicio culoare politică, dar care are menirea de a uni o națiune. Este o provocare care poate fi câștigată cu angajamentul fiecăruia dintre noi, fie că este vorba despre Guvernul României, Parlament, partide politice, instituții ale statului, medici și asistenți medicali sau simpli cetățeni.

Fiecare dintre noi avem rolul nostru și suntem cu toții chemați ca în aceste momente să contribuim pentru ca România să treacă cu bine peste această criză.

Acum, nu există Putere sau Opoziție. Toți decidenții politici trebuie să dea dovadă de unitate și echilibru. Acum, nu voturile sunt importante ci sănătatea fiecăruia dintre noi.

Partidul Național Liberal și-a asumat în aceste vremuri tulburi, responsabilitatea unei guvernări. Suntem conștienți de greutatea situației, dar vă asigurăm că folosim toate instrumentele pe care le avem la dispoziție pentru a lupta cu această pandemie și pentru a traversa cu bine această perioadă. Guvernul României deține controlul, iar prin măsurile eficiente pe care executivul le-a luat, a fost limitat numărul îmbolnăvirilor și evitat un dezastru provocat de pierderi de vieți omenești, asa cum s-a întâmplat în alte state membre ale Uniunii Europene.

Partidul Național Liberal răspunde doar provocărilor pozitive. Nu ne-au făcut bine adversitățile, nici nouă politicienilor și nici celor care ne-au pus aici să îi reprezentăm. Noi, liberalii, îndemnăm la coeziune, la dialog și relații sociale și politice de respect reciproc. Vom intra doar în lupte care să construiască și să producă plus-valoare vieții conaționalilor noștri.

Dragi români, acesta este momentul responsabilității noastre, a tuturor. Această bătălie se câștigă doar prin angajamentul fiecăruia dintre noi.

Multă sănătate tuturor!!!

PNL Dâmbovița