You are currently viewing În cadrul întâlnirii dintre președintele Camerei de Comerț și al CJ Dâmbovița, s-au abordat teme de interes pentru dezvoltarea mediului de afaceri din județ

În cadrul întâlnirii dintre președintele Camerei de Comerț și al CJ Dâmbovița, s-au abordat teme de interes pentru dezvoltarea mediului de afaceri din județ

Astăzi, 17 iunie 2020, a avut loc o întâlnire între Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), dl. Alexandru Oprea și dl. Valentin Calcan – Președinte al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Dâmbovița, în cadrul căreia au fost abordate teme de interes pentru dezvoltarea mediului de afaceri din județ.

Companiile europene iau în calcul după criza COVID relocarea multor investiții din zona Asia înapoi în Uniune și în acest sens, județul Dâmbovița prin apropierea de București, de aeroportul Henri Coandă, oferă oportunități investitorilor atât în zonele publice precum Parcul Industrial de la Priboiu, cât și în zone private așa cum se dezvoltă de câțiva ani cu mare succes zona de sud a municipiului Târgoviște.

S-a discutat și despre realizarea prin cooperare a unui proiect privind editarea unei broșuri „Invest in Dâmbovița County”. Publicația va cuprinde date privind economia județului, informații de interes pentru investitori, precum și oportunități de afaceri.

AUTOR: Adrian G.