You are currently viewing Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiștii dâmbovițeni

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, constatate de polițiștii dâmbovițeni

La data de 16 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au oprit, pe raza municipiului Târgoviște, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 29 de ani, din Drăgești-Pământeni.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că cel în cauză nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

De asemenea, un alt autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Bălteni, a fost oprit pentru control, pe raza localității Gămănești, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, pus în aplicare de polițiști

La data de 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis pe numele unui bărbat de 56 de ani, din Bâldana, pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

Acesta a fost condamnat la 4 ani de închisoare, fiind depus în Penitenciarul Mărgineni.

Sursa: IPJ Dâmbovița