You are currently viewing LANSARE IMPRESIONANTĂ A LUI CLAUDIU POPESCU, CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMĂRIA GĂEȘTI

LANSARE IMPRESIONANTĂ A LUI CLAUDIU POPESCU, CANDIDATUL PSD PENTRU PRIMĂRIA GĂEȘTI

PSD Dâmbovița își extinde de astăzi rădăcinile electorale în orașul Găești, numit de Cristian Daniel Stan, primar al municipiului Târgoviște și secretar executiv la PSD Dâmboviţa: „un oraș sufocat de nepotisme și de interese locale”. La impresionanta conferință de presă organizată la Găești au participat președintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ștefan, președintele executiv, senatorul Titus Corlăţean, primarul Daniel Cristian Stan, parlamentarii social-democrați, vicepreședinții PSD Dâmboviţa și  primarii din zonă. În cadrul acesteia a fost lansat candidatul PSD pentru funcția de primar la orașului Găești, Claudiu Popescu, directorul CRFIR 3 Sud Muntenia.
Lista candidaților PSD Dâmbovița pentru primăriile din zonă a fost completată de:
• Radu Marian- Comuna Petrești
• Pleșa Liliana – Comuna Uliești
• Barbu Costin – Comuna Crângu
• Manda Marin – Comuna Cobia
• Sandu Gheorghe – Comuna Dragodana
• Cursureanu Ion – Comuna Hulubești
• Dincă laurențiu – Comuna Ludești
• Nae Radu – Comuna Mătăsaru
• Petre Alexandru – Comuna Mogoșani
• Ionel Olteanu – Comuna Morteni
• Buibăr Iulian – Comuna Răscăieți
• Duțică Florian – Comuna Șelaru
• Ninu Constantin – Comuna Valea Mare
• Jean Istrate – Comuna Vișina
Claudiu Cezar Popescu, candidatul reprezentativ al PSD Dâmbovița la primăria Găești a adus reproșuri actualului primar, Grigore Gheorghe (PNL), care, susține acesta, a risipit șansa de a continua activitatea fostului primar Iacobuță (PSD) în decursul mandatului său.
Proiectele lui Claudiu Cezar Popescu pentru orașul Găești sunt: proiectul Găești Smart City, asemănător celui propus pentru Târgoviște, digitalizarea administrației locale, dezvoltarea unui parc industrial în vecinătatea centurii și, implicit, finalizarea centurii Găești. Proiectul pentru dezvoltarea centurii ocolitoare face de asemenea parte din Master Plan-ul PSD Dâmbovița pentru reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii de transport rutier a orașului. Pe lângă proiectele menționate se remarcă, de asemenea, că Găești rămâne singurul oraș din Dâmbovița și printre puținele localități din județ care nu dispune de un departament de fonduri europene.
Fiind unul dintre cele 7 orașe ale Dâmboviței, Găești reprezintă un nucleu cu potențial economic ridicat, iar risipirea oportunității de a-l dezvolta înseamnă o pierdere semnificativă pentru județul nostru.
Senatorul Titus Corlățean, prezent la conferința de presă, a afirmat despre conducerea PNL că: „administrația a recurs în aceste luni la lucruri absolut rușinoase împotriva intereselor cetățenilor. (…) Acest guvern antinațional care se joacă cu situația de sănătate românilor a scăpat de sub control totul. Aici, la Găești, s-a întâmplat un lucru și am primit numeroase ecouri din partea cetățenilor: chestiunea legată de spital. Prefectul județului, împreună cu primarul de la Găești, au decis să închidă spitalul de la Găești, să refuze asistența medicală cetățenilor care aveau nevoie de tratament medical pentru alte boli. Să refuze serviciile medicale pentru 16 localități din această regiune, invocând rușinos scuze de fonduri, nu se face. Sănătatea românilor nu trebuie negociată.”
Apreciem de asemenea purtarea măștii de către membrii PSD Dâmbovița pe întreaga durată a conferinței de presă, pentru că ne dorim ca politicienii să reprezinte un exemplu pentru oameni.

AUTOR: Bogdan Preda