You are currently viewing PNL DÂMBOVIŢA: Ești membru P.S.D., ești înger! Ai altă opțiune politică, ești demon!

PNL DÂMBOVIŢA: Ești membru P.S.D., ești înger! Ai altă opțiune politică, ești demon!

Comunicat de presă

Fideli sloganului ce l-am considerat demult îngropat în filele cărții de istorie „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră!”, P.S.D. Dâmbovița aruncă invective și neadevăruri în spațiul public față de opțiunea demnă și onorabilă pe care a avut-o actualul edil al comunei Odobești, dl. Alecu Nicolae.
Domnul Alecu Nicolae, cetățean cu capacitatea de discernământ integră, nu a fost și nu poate fi șantajat sau șantajabil așa cum în mod explicit încearcă să ni-l prezinte P.S.D. Dâmbovița.
Alegerea făcută de acesta, de a se alătura echipei P.N.L. este una care îi aparține în mod exclusiv domnului Alecu Nicolae și suntem convinși că în fundamentarea gestului au contat doar interesele comunității ce o reprezintă și nevoile acesteia de dezvoltare.
Faptul că ieri, era cel mai bun, iar astăzi, este dușman al poporului pesedist, arată prețuirea și modul în care P.S.D. Dâmbovița tratează oamenii.
Ești membru P.S.D., ești înger!
Ai altă opțiune politică, ești demon!
Pentru echitate de tratament, transmitem celor din PS.D. Dâmbovița, pe care încă îi mai considerăm colegi pe eșichierul politic, că o asemenea abordare, ca cea pe care a avut-o astăzi, în legătură cu primarul comunei Odobești, nu a existat în cazul nostru când situația a fost extact invers cu primarul comunei Ulmi!
În fond, cam asta este diferența dintre cele două partide, modul diferit de a aborda oamenii și valorile lor, P.N.L. recunoaște și respectă individul, P.S.D. cere oricui să intre în propriile șabloane!

Biroul de presă al PNL Dâmbovița