PNL TÂRGOVIȘTE PROPUNE SOLUȚII PENTRU CREAREA DE NOI LOCURI DE PARCARE ÎN TOATE ZONELE MUNICIPIULUI

PNL TÂRGOVIȘTE PROPUNE SOLUȚII PENTRU CREAREA DE NOI LOCURI DE PARCARE ÎN TOATE ZONELE MUNICIPIULUI

Președintele organizației municipale PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, în urma vizitei sale la Oradea, a făcut remarcată opinia sa față de stadiul “înapoiat al orașul Târgoviște”. Acesta îl felicită pe primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, pentru atitudinea sa exemplară și spune despre Oradea că: „este vârful dezvoltării și absorbției de fonduri europene la nivelul României și trebuie spus că tot acolo s-a adunat o întreagă echipă profesionistă în jurul domnului primar, dedicată dezvoltării orașului, neavând nicio legătură cu segmentul politic sau cu afacerile din primărie, așa cum suntem noi obișnuiți aici, în Sud. Alături de această echipă profesionistă a reușit să aducă în Oradea 300 de milioane de Euro din fonduri europene.”
Însă vorbele sale nu se opresc aici. Aurelian Cotinescu declară că va aduce întreaga experiență administrativă a acestui oraș în Târgoviște: „primarul Ilie Bolojan, împreună cu întreaga echipă de implementare a proiectelor și-au arătat disponibilitatea de a veni la Târgoviște după alegeri, să de ajute să găsim cele mai bune opțiuni și căi de a dezvolta acest oraș. Beneficiem de suportul colegilor noștri liberali, din administrații de succes, beneficiem de suport guvernamental. Împrenă putem dezvolta real orașul nostru.”
Totodată, Aurelian Cotinescu atrage atenția asupra faptului că târgoviștenii nu au unde parca și căeste mare nevoie de crearea locurilor de parcare în tot orașul: „venim în zona centrală, nu avem unde să parcăm, turiștii nu au unde să parcheze, locuitorii din acea zonă nu au unde să parcheze. Mai grav este că după ora 17, când parcarea CJD se golește, locuitorii nu sunt lăsați să parcheze acolo, ceea ce este un abuz! Vă spuneam despre Oradea, cum face absolut totul pentru cetățeni, aici facem totul pentru noi. Suntem stăpâni la Consiliul Județean, suntem stăpâni de primărie, totul se face pentru noi, să avem avem confort doar noi, cei de la putere, restul, cetățenii, nu contează. Deasupra ne propunem ca întreg acoperișul acestei parcări să fie un spațiu verde, o micro-oază între blocuri. Vrem ca acest proiect să acopere până la 500 de locuri de parcare. Vrem ca aceste parcări să fie prezente în fiecare cartier, iar o nevoie absolută în momentul de față este în Micro 4, Micro 6 și Micro 11.”
Filmul atașat mai jos prezintă conceptul acestor parcări moderne pe care Partidul Național Liberal dorește să le ofere târgoviștenilor în următorii ani, prima parcare urmând să fie construită în zona Consiliului Județean Dâmbovița.

AUTOR: Bogdan Preda