You are currently viewing Mărturisire șocantă făcută de președintele PNL Dâmbovița: ”Când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură”

Mărturisire șocantă făcută de președintele PNL Dâmbovița: ”Când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură”

Mărturisire șocantă, făcută de liderul liberalilor dâmbovițeni, Virgil Guran. Proaspăt ales vicepreședinte al PNL la Consiliul Național de astăzi, senatorul a explicat în fața colegilor din partid cum îi păcălea pe primarii care veneau la el să îi spună că au probleme cu aprobarea proiectelor de investiții.

„Vă spun ceva, din experiența de președinte al organizației de la Dâmbovița. În ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor. Când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: „Domne, cum stăm cu proiectele? Când vin?” făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta”, a spus Virgil Guran, care și-a continuat intervenția explicând la ce alte metode a mai apelat, pentru a-i duce pe reprezentanții comunităților locale cu vorba.

A mers de vreo două ori, după aceea mă gândeam cum să le rezolv. I-am trimis cu proiectele de la CNI la Anghel Saligny, apoi pe AFM, apoi pe POR. Că până se iau avizele trece timpul. Nu se mai poate așa ceva, dragi colegi. Trebuie să facem de așa natură ca lucrurile să se miște. Am mare încredere în noul președinte, noul secretar general”.

play-rounded-fill

AUTOR: F.S.