You are currently viewing VIDEO: Detalii șocante, privind cazul fetiței de 13 ani, ucisă, într-un accident, pe o trecere de pietoni, din Târgoviște

VIDEO: Detalii șocante, privind cazul fetiței de 13 ani, ucisă, într-un accident, pe o trecere de pietoni, din Târgoviște

De la o zi la alta, în loc să se facă lumină, parcă și mai tare se încurcă povestea dramatică a morții fetiței de 13 ani, accidentată pe o trecere de pietoni din Târgoviște.

Audierile care au avut loc, astăzi, în acest dosar, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, au scos la lumină noi informații, atât în ceea ce privește comportamentul forțelor de ordine, implicate în scandalul produs la înmormântarea copilei, dar și starea victimei. Medicii au venit cu informația șocantă cum că fetița ar fi avut o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool în sânge, informează avocatul celor trei bărbați arestați preventiv după scandalul care a avut loc la înmormântare, Adrian Cuculis.

video
play-rounded-fill

Audierile vor continua, urmând ca inclusiv preoții, care au făcut parte din cortegiul funerar, să depună mărturie privind ceea ce s-a întâmplat în ziua înmormântării fetiței.

Accidentul a avut loc pe 7 iulie, pe o trecere de pietoni în Târgoviște, iar la volanul autoturismului a fost un tânăr de 22 de ani, reținut săptămâna trecută. În urma impactului, copila a fost aruncată la zeci de metri de locul impactului și a murit la spital, din cauza rănilor grave, la puțin timp după accident.

Pe 15 iulie, în ziua când a fost înmormântată fetiţa, s-a iscat un scandal monstru în care au fost implicate zeci de persoane. Oamenii au fost nemulţumiţi că autorităţile nu au permis cortegiului funerar să traverseze strada unde locuieşte şoferul. În altercație, cinci polițiști au fost bătuți cu pumnii și picioarele, fiind nevoie ca alți agenți și jandarmii care însoțeau cortegiul funerar să folosească sprayurile cu gaze lacrimogene pentru a liniști spiritele, iar  trei bărbați au fost reținuți și s-au ales cu dosar penal.

Poliția Română a transmis, săptămâna trecută, că a deschis o „cercetare” și că „în urma analizei, au fost identificate aspecte privind o gestionare defectuoasă a dispozitivului instituit, la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște”.

AUTOR: F.S.